روش جلوگیری از اضافه ولتاژهای لحظه ای در دوربین مداربسته تاریخ ثبت : 1398/08/18_9:9

روش جلوگیری از اضافه ولتاژهای لحظه ای در دوربین مداربسته


روش جلوگیری از اضافه ولتاژهای لحظه ای در دوربین مداربسته

تغییر ناگهانی ولتاژ معمولاً در اثر سوئیچینگ، اتصال کوتاه در مدارات الکتریکی، تخلیه ی الکترواستاتیکی و یا صاعقه به وجود می آید، که به شکل اضافه ولتاژ لحظه ای به سیستم وارد می شود. این اضافه ولتاژ ناگهانی در کسری از میکرو ثانیه، آسیب های جبران ناپذیری به تجهیزات دوربین مداربسته وارد می کند و در برخی موارد باعث از بین رفتن آنها می شود که هزینه های قابل توجهی جهت تعمیر و یا تعویض تجهیزات تحمیل خواهد کرد.

حال چنانچه بتوانیم از ورود شوک ها به داخل تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی جلوگیری کنیم، گام موثری در جهت حفاظت از این تجهیزات برداشته ایم.

روش جلوگیری از اضافه ولتاژهای لحظه ای

کلیه ی سیستم های الکتریکی تحت ولتاژ نامی مشخص شده خود در مدار کار می کنند و چنانچه ولتاژ تغذیه ی (ولتاژ ورودی) از سطح ولتاژ نامی فوق بیش تر شده، یک تغییر ناگهانی در ورودی سیستم خواهیم داشت. این تغییر ناگهانی ولتاژ در مدت زمان بسیار کوتاه و به صورت گذرا اتفاق می افتد که این حالت گذرا در بسیاری از مواقع موجب صدمه دیدن قطعات الکتریکی می گردد. مقدار تخریب بستگی به قدرت دی الکتریک تجهیزات و نوع مدار از نظر AC و DC بودن دارد. زیرا معمولاً تجهیزات ؟ در مقابل حالت گذرا دارای تحمل بیش تری نسبت به تجهیزات DC هستند.

حال برای جلوگیری از صدمه دیدن تجهیزات، باید از قطعاتی استفاده کرد که بتوانند در یک زمان بسیار کوتاه با افزایش آنی ولتاژ، سیستم را به زمین متصل کنند تا ولتاژ اضافه قبل از این که به تجهیزات آسیب برساند به زمین تخلیه شود.

تجهیزاتی که هم اکنون در جهان مشکل یاد شده را برطرف می سازند برق گیر یا SPD نام گذاری شده اند که توانایی تخلیه جریان های بسیار زیاد، معادل چندین هزار آمپر را در مدت زمان بسیار کوتاه به زمین را دارا می باشند که بلافاصله پس از کاهش ولتاژ، به حالت اولیه خود برمی گردند.

دوربین های مداربسته ساخت شرکت Axis به نحوی طراحی شده اند که در مقابل اضافه ولتاژهای لحظه ای مقاوم باشند که البته این طرح وابسته به نصب مناسب تجهیزات است.

کابل شبکه ی متصل به دوربین ممکن است در معرض میدان های مغناطیسی و الکتریکی قوی باشد که در کابل های بلند می تواند به القای ولتاژ لحظه ای منجر شود. با به کارگیری کابل شبکه ی شیلدار STP می توان این ولتاژ لحظه ای را به زمین منتقل کرد و مانع صدمات احتمالی آن شد. این زمین کردن اضافه ولتاژ زمانی به درستی انجام خواهد شد که شیلد یک مسیر مستقیم به زمین از طریق تجهیز تأمین کننده ی توان یعنی سوئیچ های POE یا MIDSPAN را داشته باشد.

جهت اجرای این امر، ضروری است PSE به طور مناسب زمین شود. یک MIDSPAN برای POE جهت زمین شدن مناسب باید همیشه به یک سوکت زمین شده متصل باشد.

گرچه یک سوئیچ ممکن است فاقد یک اتصال زمین باشد، نیاز است به طور مجزا زمین شود. تمامی کابل ها، Pathc panelها و کوپلینگ ها باید شیلد شوند.

 

شرکت مهندسی هوشمند سازان قرن سهند با برند الگام از شرکتهای پیشرو در ارائه راه حل های جامع و کاربردی فناوری اطلاعات و راه کارهای دسترسی آسان به سیستم های اطلاعاتی یکپارچه می باشد. الگام با تعریف نیازمندی های هر کدام از مشاغل ، شرکت ها و سازمان ها در زمینه نرم افزار ویپ ، نرم افزار باشگاهی  ، نرم افزار مدیریت باشگاه ، نرم افزار مدیریت پروژه  ، نرم افزار crm  ، نصب و راه اندازی ویپ  بهترین شرایط مربوطه را جهت تحقق به اهداف عالیه مهیا می سازد.



کلمه کلیدی :

روش جلوگیری از اضافه ولتاژهای لحظه ای در دوربین مداربسته

نام نویسنده :شکیبا خلج/الگام

جهت ثبت انتقادات و پیشنهاد های خود اقدام کنید ؟
با مرکز پشتیبانی در خدمت شما هستیم

جهت پشتیبانی یا ثبت نظرات و پیشنهادات خود ابتدا ثبت نام کنید
شرکت فنی و مهندسی الگام

جهت گیری کلان راهبردی

چشم انداز

خلق بهترین تجربه‌کاربری و ارزش آفرینی در حوزه کسب و کار اینترنتی

ماموریت

ارائه خدمات مفید و پایدار آنلاین مبتنی بر توسعه سرویس‌های پرکاربرد

اهداف

  • شرکت فنی و مهندسی الگام

    ارائه خدمات با کیفیت، اثر بخش و محبوب

  • شرکت فنی و مهندسی الگام

    ایجاد سازمانی چابک و باهوش با فضایی دوستانه

  • شرکت فنی و مهندسی الگام

    ایجاد ارزش افزوده حداکثری

  • شرکت فنی و مهندسی الگام

    حضور فعال در عرصه بین‌المللی